Kensington Factoring

Hoe kredietwaardig zijn uw relaties?


Onze kredietwaardigheidscheck geeft u direct inzicht in de betaalrisico's van uw bestaande klanten of nieuwe klanten. Door de betalingsnormen van uw debiteuren op voorhand te checken, heeft u alle informatie voorhanden en kunt u uw beleid hierop aanpassen. Creëer kansen als nieuwe klanten goed in de boeken staan. Is er sprake van een lage betalingsmoraal, dan weet u dat u moet oppassen.


Wij leveren de volgende rapporten:

Kensington Speed Check
Kensington Basic
Kensington Extra

Kensington maakt gebruik van haar database, met meer dan 225 miljoen bedrijven wereldwijd.

Het Kensington Speed Check Rapport: In dit rapport vindt u naast de algemene gegevens en bedrijfskenmerken ook het kredietlimiet van de onderneming.

Het Kensington Basic Rapport: Dit kredietinformatie rapport bevat het actuele risico, betaalgedrag en kredietlimiet, plus alle relevante bedrijfsgegevens. Complete kredietwaardigheid in een duidelijk overzicht.

Het Kensington Extra Rapport: Dit rapport geeft u meer informatie en inzicht dan het Basic Rapport. Er wordt een trend weergegeven in de ontwikkeling van het risico en van het betaalgedrag.
Daarnaast krijgt u uitgebreide financiële informatie (balans en resultatenrekening) met een historie van 3 jaar (indien gedeponeerd).

Kosten van de rapportage:

Kensington Speed Check...............€ 7.50
Kensington Basic...........................€12,50
Kensington Extra...........................€22,50
Bedragen zijn exclusief BTW.

Rapport aanvragen ga naar contact.